fbpx

Aanvraagformulier Bach bloesems voor VOLWASSENE

Wat fijn dat je een Bach bloesem remedie voor jezelf aan wilt vragen! Het is een mooie, zachte en toch doeltreffende manier om met jezelf bezig te zijn en je leven in positieve zin te veranderen.

Uiteraard zal ik uiterst zorgvuldig met je informatie omgaan en zal ik de informatie van dit formulier nooit met derden delen.

Neem rustig de tijd om het formulier in te vullen. 

Naam aanvrager:

E-mail adres:

Postadres voor het verzenden van de remedie:

Geboortedatum:

Beroep:

Momenteel werkende:

Fulltime werkendeParttime werkendeWerkloosIk ben met mijn eigen projecten bezigFulltime ouder en/of huisman/vrouw

Gezinssamenstelling:

Hoe zou je je karakter omschrijven? (probeer hier, als het lukt, zowel aspecten van jou te noemen waar je tevreden over bent, als karaktertrekken die voor uitdagingen kunnen zorgen)

Wat heeft je gemotiveerd om Bach bloesems aan te vragen? Welke thema´s hoop je hiermee te behandelen?

Is de reden dat je de Bach bloesems aanvraagt…
Iets dat bij je lijkt te horen, stelselmatig in je leven aanwezig is of iets is dat gedurende je leven regelmatig naar voren komt?Of liever iets van de laatste tijd, iets dat in de afgelopen jaren, maanden of weken op is komen zetten?Anders, namelijk:

Wat zou je graag willen veranderen / verbeteren aan jezelf of je leven en hoe zou je leven eruit zien als deze wens voor verandering uitgekomen is?

Heb je fysieke kwalen, ziektes of symptomen? Zo ja, welke?

Is er een moment of zijn er momenten geweest in je leven waar je te maken hebt gehad met heftige schok, trauma (zowel fysiek als psychisch / emotioneel), of iets dat zodanig veel impact op je gemaakt heeft dat het je tot op de dag van vandaag achtervolgt of negatief beïnvloedt? (Hier kies je zelf of je simpelweg ¨ja¨ of ¨nee¨ schrijft, of dat je hier iets meer over wilt vertellen. Elke informatie kan nuttig zijn, maar ga vooral je grenzen niet voorbij)

Wat ik nog aan bovenstaande toe wil voegen…
(Hier mag je schrijven wat je nog kwijt wilt, of dit nou relevant lijkt of niet. Ook mag je hier benoemen of er bijzonderheden zijn wat betreft je aanvraag of dat je een speciale korting hebt)

Ik ben op deze website beland via: