fbpx

Bach Bloesemremedies

Als ondersteuning bij een Luisterkind afstemming

Bach Bloesemremedies zijn dragers van de helende energie van planten. Er bestaan in totaal 38 verschillende remedies, elk met haar eigen specifieke kwaliteit. 

Bach Bloesemremedies zijn een bijzonder goede combinatie met een Luisterkind afstemming. De afstemming verschaft helderheid, heling en richting, de bloesemremedies ondersteunen door op een zachte manier de focus op het transformatieproces te houden en deze volledig te doorlopen.

Gebruik makend van het energetische contact dat in de afstemming al gelegd is, selecteer ik een melange van maximaal 7 bloesemremedies die jou of je kind gaan helpen om het effect van de afstemming te maximaliseren en om het proces na de afstemming zo gemakkelijk en vloeiend mogelijk te laten verlopen. 

Concreet kunnen bach bloesemremedies ondersteunen bij:

* Angsten met, of zonder aanduidbare reden

* Onzekerheid, bijvoorbeeld bij het maken van keuzes of moeite met in de eigen kracht gaan staan

* Woede-aanvallen, huilbuien, ongecontroleerde emotionele uitbarstingen

* Traumaverwerking, bijvoorbeeld bij het doorwerken van het geboortetrauma of bij welk ander trauma dan ook

* Richting geven aan het leven

* Energetische aspecten van fysieke ongemakken; buikpijn, migraine, spierspanningen, rugpijn, bronchitis, (verborgen) reflux, etc. 

* Het loslaten van oude patronen of relaties

En werkelijk nog een hele lange lijst van andere vormen van disbalans.

 

In zijn werk

Hoe het bij mij in zijn werk gaat, is dat je ALLEEN NA EEN LUISTERKIND AFSTEMMING de mogelijkheid hebt om de Bach bloesemremedie aan te vragen.

De kosten zijn €17,50 + verzendkosten, wat echt een hele redelijke prijs is. Normaalgesproken kost een consult + bloesemtinctuur veel meer, het goedkoopste dat ik op Internet heb gevonden was €55.

Ouders die – na een afstemming op hun kind – tegelijkertijd met hun kind een persoonlijk proces willen ondergaan, betalen voor een tweede en eventueel derde tinctuur (voor moeder en/of vader) slechts €12,50 per stuk. Deze bijzondere prijs, omdat ik ouders ter zeerste aanmoedig om bij problemen met hun kinderen allereerst naar zichzelf te kijken.

Na de aanvraag en betaling stel ik een Bach bloesemtinctuur samen die helemaal afgestemd is op de emotionele ondersteuning die jij of je kind nodig hebt. Ik maak hier ook een mooi briefje bij met uitleg over de specifieke remedies die jouw melange bevat en hun gebruiksaanwijzing. Vervolgens stuur ik het pakketje per post op. Het hele proces gaat dus wederom geheel op afstand en per e-mail, zonder dat hier direct (telefoon)contact bij nodig is.

Ik raad aan om vier keer per dag vier druppels tinctuur te nemen. In dit ritme gaat een flesje gemiddeld één maand mee. Dit is in de regel de tijd die iemand nodig heeft om een emotionele verandering te ondergaan. 

De tinctuur bestaat uit maximaal zeven soorten moedertinctuur en mineraalwater. Als conserveringsmiddel kan er een minimale hoeveelheid alcohol toegevoegd worden, maar dit is optioneel en alleen nodig als je de tinctuur langer dan 1 maand wilt bewaren.

Ook tijdens de maand dat de bach bloesemremedie ingenomen wordt, ben uiteraard ik via email bereikbaar voor begeleiding en het beantwoorden van vragen. 

 

HET AANVRAGEN VAN JOUW BACH BLOESEMREMEDIE NA EEN LUISTERKIND AFSTEMMING KUN JE DOEN DOOR MIJ PER EMAIL TE CONTACTEREN.

(MIRIAMHERWEYER@GMAIL.COM)