fbpx

Kan je met Luisterkind vertellen wie ik in mijn vorige leven was?

Beste Miriam,

Kan je bij mij zien wie ik in mijn vorige leven geweest ben?

Groetjes,

Ariadne.

 

 

Beste Ariadne,

Bedankt voor je interessante vraag. Het antwoord: Ja, het is mogelijk om tijdens de Luisterkind afstemming in te zoomen op een vorig leven en nee, ik ga dit niet forceren.

Vorige levens komen alleen ter sprake als de persoon dat in de energie aangeeft. Soms vragen mensen wel dingen over hun vorige leven, maar in de energie, tijdens de afstemming, wordt bepaald of we hier verder op in mogen gaan.

Het hogere Zelf van een persoon, dat deel, waar tijdens de Luisterkind afstemming mee gewerkt word, is wijs en zou altijd alleen doen wat het beste voor jou is. Het is niet voor niets dat we ons over het algemeen niet bewust zijn van wie of wat we in een vorig leven waren, omdat we er toen bewust voor gekozen hebben om dat leven los te laten en met een schone lei te beginnen.

Mijn ervaring is, dat er eigenlijk alleen op een vorig leven ingegaan wordt, als er ook daadwerkelijk dingen zijn die daar aangepakt en gekeerd kunnen worden waardoor de huidige situatie positief beïnvloedt kan worden.

Het ´gevaar´ van het duiken in vorige levens is dat veel mensen het eerder als een excuus gebruiken dan als een handvat om hun huidige leven te verbeteren. Bijvoorbeeld, een angstig persoon die er achter komt dat hij in een vorig leven erg geleden heeft en overleden is tijdens een oorlog, zou tijdens de afstemming deze energie op kunnen schonen en zijn angst los kunnen laten. Maar helaas is niet iedereen er klaar voor om patronen los te laten en gedrag te veranderen en het hogere Zelf weet dat.

Mensen die hun angst nog niet los willen laten, zouden bij de pakken neer kunnen gaan zitten door tegen zichzelf te zeggen: ja, ik kan er niks aan doen dat ik angstig ben, dat komt door mijn vorige leven.

Deze mensen slaan de plank mis omdat ze nog niet willen inzien dat we op elk moment van ons leven kunnen veranderen als wij hier op een diep niveau voor kiezen. Het maakt eigenlijk niet uit wanneer het patroon ontstaan is. Wat echt belangrijk is, is dat we het kunnen keren wanneer we maar willen.

Bij baby´s komt het nog wel eens voor dat hij of zij me meeneemt naar het vorige leven. Dan is er behoefte om bepaalde dingen nog eens goed door te werken of los te laten, zodat hij of zij vol dit leven in kan duiken.

Ik krijg regelmatig de vraag van ouders of zij hun kinderen al uit vorige levens kennen. In heel veel gevallen is dit zo, maar in relatief weinig gevallen is dit relevant voor dit huidige leven. Ouders die hun kinderen uit een vorig leven kennen, voelen dit al aan door middel van een bepaald gevoel van verbintenis en herkenning. Dit is vaak al genoeg om de relatie in dit leven voort te kunnen zetten en uit te kunnen diepen.

In het geval dat het hogere zelf van een persoon tijdens de Luisterkind afstemming niet wil spreken over het vorige leven, zegt hij of zij dat letterlijk.

Ik kreeg bijvoorbeeld van een moeder de vraag of ze haar dochter al uit een vorig leven kenden. De dochter antwoordde tijdens de afstemming: ¨Ja, natuurlijk kennen wij elkaar, maar dat weet mama allang en verder hoe of wat is nu niet belangrijk.¨ En vervolgens begon ze met vertellen wat wél belangrijk voor haar was. Het bleek, dat het enige wat die moeder nodig had, bevestiging was van wat ze zelf al aanvoelde. Daar was ze heel blij mee en ze merkte ook, dat ze er zelf verder niets meer over hoefde te weten. Ook erkende ze, dat de andere thema´s uit de afstemming, de actuele thema´s van hun leven, hetgeen waren waar ze zich echt op wilde focussen.

Kort samengevat, staat bij het aanvragen van de Luisterkind afstemming het vragen vrij, maar er wordt geen antwoord gegarandeerd want dit laten we volledig over aan het hogere bewustzijn van de persoon op wie afgestemd wordt.

 

 

Heb je ook een brandende vraag? Voel je dan vrij hem te stellen!

[wpforms id=”112″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *