fbpx

Luisterkind voor volwassenen

Luisterkind kind volwassenen jongeren baby beperking miriam herweyer

Een Luisterkind afstemming voor een volwassene mag alleen aangevraagd worden door de volwassene zelf of, in bijzondere situaties, door de voogd (zie ook: Luisterkind voor mensen met een beperking). Logisch ook, hoe zou jij het vinden als een ander een Luisterkind afstemming voor je aan zou vragen en deze eerder leest dan jij zelf? Hoe vertrouwensvol de relatie ook is...

Luisterkind is een gesprek tussen een persoon zelf en haar of zijn eigen hogere bewustzijn met mij, de Luisterkind werker als tussenpersoon. Dit mag je natuurlijk delen met wie je wil, maar de afstemming is in principe voor jou en voor jou alleen.

Volwassenen die een afstemming voor zichelf aanvragen doen dit vooral vaak in tijden van veel verandering, wanneer er veel keuzes gemaakt mogen worden en ze niet goed weten wat hen te wachten staat of juist wanneer ze het gevoel hebben vast te lopen, niet weten hoe ze verder kunnen met hun leven en merken dat ze steeds tegen dezelfde thema´s aanlopen.


Let wel dat een Luisterkind afstemming geen waarzeggerij is en het zal ook geen keuzes voor je maken maar het zal je wel helderheid geven en begeleiden in het proces dat vooraf gaat aan het maken van keuzes.