fbpx

Luisterkind vs Automatisch Schrijven

Goede morgen Miriam,

Is Luisterkind niet gewoon het zelfde als automatisch schrijven?

Alex.

Beste Alex,

Bedankt voor je vraag, ik zal hem zo goed mogelijk beantwoorden:

Automatisch schrijven is een eeuwenoude techniek, toegepast door waarzeggers, helderzienden, helderhorenden, etc. Bij het automatisch schrijven staat deze persoon toe dat een entiteit of geest de macht over zijn of haar hand overneemt en zodoende het lichaam van de persoon gebruikt om een boodschap door te geven. Het lichaam is hier dus slechts een instrument maar de inhoud komt bij een andere bron vandaan. De persoon laat zijn persoonlijkheid en zijn ik-bewustzijn volledig los.

Het loslaten van van het ik-bewustzijn is iets dat iedereen kan leren. Hierbij is het eerst belangrijk om te weten hoe jouw ik-bewustzijn, of jouw persoonlijke frequentie precies aanvoelt. Misschien is het je wel eens overkomen dat je een gedachte hebt of een gevoel en ineens weet: Dat ben ik niet. Dit kan je oefenen. Als je een ruimte binnen loopt waar een bepaalde sfeer hangt, bijvoorbeeld als er net flink vergaderd is, dan kan je dat voelen. En je kunt ook het contrast voelen tussen je eigen gevoel – misschien kom je net van buiten en voel je je juist vrolijk en fris – en het zware gevoel van de vergaderruimte. Je weet dan: Dit ben ik niet. Maar ik voel het wel.

Bij het automatisch schrijven gaat het traditioneel gezien en normaal gesproken over het kanaliseren van overleden personen, spirituele meesters of andere entiteiten.

Het grootste verschil tussen Luisterkind en automatisch schrijven is dat we met Luisterkind in eerste instantie op de energie van een levend persoon afstemmen (hoewel er ook Luisterkind werkers zijn die afstemmen op overleden personen en zielen die nog naar deze aarde willen komen).

In de afstemming is het wel mogelijk dat er andere entiteiten naar voren treden. Komt dit voor, dan wordt er altijd aandacht aan besteed, maar deze entiteit neemt nooit de hoofdrol op zich. De Luisterkind afstemming gaat om de persoon zelf.

Luisterkind afstemmingen voor kinderen, volwassenen, jongeren, baby´s, mensen met een beperking. Miriam Herweyer; De Diepte In

Verder mag gezegd worden dat Luisterkind eigenlijk niks nieuws is. Je zou het inderdaad kunnen zien als een combinatie tussen automatisch schrijven, psychometrie (het verkrijgen van informatie over een persoon via een object), telepatie en zo nog wat paranormale vaardigheden.

Wat echt uniek is aan Luisterkind is de manier waarop we werken en de informatie opschrijven. De opbouw van het contact met de persoon tijdens de afstemming, de manier waarop we luisteren, maar ook lichtelijk kunnen sturen door middel van het stellen van de vragen die de aanvrager graag wil stellen. Luisterkind heeft een doelgericht karakter. We zoeken graag naar antwoorden en oplossingen waar mogelijk.

Luisterkind werkers laten ook hun eigen persoonlijkheid los tot op zekere hoogte, maar we blijven bewust van wat we schrijven en we blijven erover waken dat het proces een productief proces is waar de aanvrager wat aan heeft.

Ik hoop je vraag voldoende te hebben beantwoord.

Warme groet,

Miriam.

 

Heb je ook een brandende vraag? Voel je dan vrij hem te stellen!

[wpforms id=”112″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *