fbpx

Op welke manier vindt het contact plaats?

Beste Miriam,

Kun je iets vetellen over de manier waarop het contact tijdens de afstemming plaatsvindt? En hoe de informatie tot jou komt?

S.

Beste S.

Ik stem af, aan de hand van een foto en de naam van de persoon op zijn of haar energie. Ik concentreer me als het ware op het deel van ons waarin we allen één zijn; dezelfde materie, namelijk vibratie. We vibreren allemaal op ons eigen niveau maar feit is – zo ver is nu gelukkig de wetenschap ook – dat we allemaal vibratie zijn wat ons niet zo heel verschillend of afgescheiden maakt als dat tot nu toe vaak geloofd werd.

Vibratie valt gemakkelijk over te brengen waardoor verschillende dingen op het zelfde niveau kunnen resoneren zolang als de ontvanger los van andere dingen staat en zodoende het mee-resoneren, of terwijl: het afstemmen, toelaat.

Dit verdient wat extra uitleg:

Denk bijvoorbeeld aan een bel in zo´n mooi

klokkenspel. Als je een bel luidt, vibreert de bel en laat hierdoor ook zijn omgeving vibreren. Als je hier een andere bel naast houdt, dan zal diezelfde bel net zo hard mee resoneren als de bel die geluid is. Maar als je die tweede bel met je vingers vast houdt, zal hij niet of veel minder resoneren.

Wat ik op energetisch niveau doe, is het loslaten van mijn ¨bel¨, dus dingen die me verbinden met mijn leven, gedachtes, zorgen, thema´s die spelen, onzekerheden, enzovoort, zodat ik mee kan resoneren met de persoon waarop ik afstem. Het gene wat de bel vast houdt is in deze context alles wat maakt, dat ik geloof dat ik afgescheiden ben van anderen, ook wel het Ego genoemd, het ¨vasthouden¨ van de eigen identiteit. Mee resoneren, en dus ECHT Luisteren, kan pas echt, als we onze eigen identiteit los kunnen laten. Daarom spreken we in Luisterkind over ¨Afstemmen¨.  

IEDEREEN kan dit, de meeste van ons hebben deze mogelijkheid alleen nooit bewust toegepast, of realiseren zich niet eens dat hij bestaat. Vandaar dat er oefening voor nodig is om het onder controle te krijgen, maar de mogelijkheid ligt er voor ons allemaal, net als dat we allemaal het potentieel bezitten om te kunnen schaatsen, je moet alleen wel de zin en het interesse hebben, de mogelijkheid voor jezelf creëren, geloven in jezelf en… oefenen!

De echte kunst is de vibratie, de informatie die je ontvangt, om te zetten in woorden die voor een ander ook nog eens begrijpelijk moeten zijn. Ik pretendeer dus niet allerlei details te weten over iemands leven, hoewel dit toch regelmatig voorkomt, maar wel kan ik me afstemmen op wat deze detailles met iemand doen en wat iemand nodig heeft om hier het beste voor zichzelf uit te halen. Daar zijn de vragen voor, die je me bij de aanvraag voor de afstemming meestuurt. Op deze manier verkrijg ik richtlijnen en zodoende kan ik mijn weg beter vinden in wat soms voelt als een vloedgolf aan informatie.

Ik hoop hiermee je vraag beantwoord te hebben. Als je toch nog met vragen zit, schrijf me dan gerust!

Liefde en Licht,

Miriam.

Heb je ook een vraag? Stel die dan hier!

[wpforms id=”112″ description=”true”]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *