fbpx

Veranderingen De Diepte In vanaf 1 februari 2020

Waarom gaat per 1 februari 2020 de prijs van de afstemmingen omhoog?

De mensen die een Luisterkind afstemming bij mij hebben gedaan de laatste tijd, hebben het vast en zeker gemerkt 🙈🙈🙈:

❤️IK HEB HET DRUKKER DAN OOIT!!!❤️

Ik dacht eerst dat het even een vlaag was, maar die vlaag houdt nu al drie maanden aan en ik merk dat het steeds moeilijker wordt om me aan mn ´deadlines´ te houden en ik word er van binnen ook niet rustiger van.

🧡TIJD VOOR VERANDERING🧡

Ik groei. En groeien gaat vaak niet zonder groeipijn. Tijd om die ouwe knellende broek uit te trekken en iets aan te trekken dat meer mijn maat is. De maat die nu bij me past.

💛DANKBAARHEID💛

Natuurlijk ben ik superdankbaar voor het feit dat het zo goed gaat met De Diepte In. Ik mag niet klagen!!! Tegelijkertijd mer ik dat ik al mijn tijd in de afstemmingen stop en dat ik een to-do-lijst met zo´n twintig items heb, allemaal met prioriteit.

💚IK WIL GROEIEN!!!💚

Ook voel ik dat ik graag nog veel meer mensen wil bereiken en wil daarom graag een boek schrijven, online programma´s creëren, etc. etc. etc… Dit lukt echter niet omdat ik nu al mijn werktijd besteed aan het schrijven van afstemmingen.

💙AANPASSINGEN💙

Vanaf februari gaat de prijs van de afstemmingen om bovengenoemde redenen een beetje omhoog; van €60 naar €65. Voor de mensen die lid zijn van mijn nieuwsbrief of dit vóór 1 februari worden, zal de oude prijs nog even voortbestaan. (Lid van mijn nieuwsbrief kun je worden via onderstaande link)

Ook ga ik een wachtlijst instellen wanneer ik mijn maximum aantal aanvragen voor een maand bereik, zodat ik mijn tijd beter in kan delen en zodoende beter voor mijn bedrijfje kan zorgen.

VOOR JOU BETEKENT DIT…

💜 Dat ik je met nog meer toewijding en aandacht tot dienst kan zijn
💜 Dat ik binnenkort met waardevolle producten zal komen. Het liefst zou ik iedereen willen leren om zó goed naar zichzelf te kunnen luisteren dat een afstemming bij mij (bijna) niet meer nodig is
💜 Dat we elkaar mogen ondersteunen in een collectief groeiproces

HARTELIJK DANK VOOR ALLE BEGRIP EN STEUN!!!!

http://dedieptein.com/ja-ik-ontvang-graag-de-nieuwbrief/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *