fbpx

workshop:
vertrouwen op je innerlijke stem

Intuïtie komt niet in hoeveelheden of gradaties. We hebben het allemaal en het is niet zo dat de één het meer heeft dan de ander. Tot in hoeverre jij gebruik kunt maken van je intuïtie, ligt in grote mate aan je vertrouwen in jezelf, in jouw innerlijke stem. Ben je bereid om te luisteren?

Mijn naam is Miriam Herweyer en Luisteren is mijn beroep. Ik ben Luisterkindwerker, wat betekent dat ik afstem op de energie van een ander en via deze weg ontvang ik informatie die belangrijk is voor deze persoon. Deze informatie geef ik aan hem of haar door via een geschreven tekst. 

Veel mensen geloven dat je hiervoor geboren moet zijn met een speciale gave, maar mijn overtuiging is dat iedereen dit kan, JIJ OOK! Het doel van deze workshop is om je dit te laten ervaren en, op deze manier, het vertrouwen in je innerlijke stem te versterken. 

In deze workshop vertel ik vanuit eigen ervaring hoe we onszelf en anderen een heel eind op weg kunnen helpen, simpelweg door ons te Verbinden en diep en onbevooroordeeld te Luisteren.

We zullen ook praktische oefeningen doen waarin je zelf kunt zien dat ook jij deze “gave” bezit en dat het, met wat oefening, kan uitgroeien tot een heuze vaardigheid!

Bijdrage: €15

 

Ben jij er ook bij? Stuur een mailtje naar: miriamherweyer@gmail.com